Cyberpunk 2077 bude obsahovat stealth
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cyberpunk 2077 bude obsahovat stealth

Cyberpunk 2077 bude obsahovat stealth

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

3. 7. 2018 14:55 2
Reklama

Nebyl by to kompletní „poétrojkový“ týden, kdybychom se v něm alespoň několikrát nezmínili o nejnovějším dítku CD Projektu RED, Cyberpunku 2077. Ačkoliv do vydání zbývá ještě spousta času, tvůrci každou chvílí pouští ven střípky informací, které nejsou úplně zanedbatelné.

Aktuální novinkou je potvrzení stealth mechanik ve hře, kterého se jeden z fanoušků dočkal po otázce na facebookovém profilu hry. Na svůj dotaz „Budou ve hře nějaké stealth elementy, třeba pistole s tlumičem?“ totiž dostal poměrně obsáhlou odpověď.

„Nepřátele nebudou vždy o hráči vědět předem, můžete je tedy překvapit nejen plíživým postupem, ale i kladením pastí nebo nasazením virů - plán útoku je totiž podobně důležitý jako samotný útok. Nikdy hráče nenutíme k tomu, aby hru hrál jen jedním stylem, vždy si tedy může vybrat svoji vlastní cestu. Od prostřelování zdí až po střílení za roh – stealth taktiky jsou částí vašeho repertoáru.“

Necháme se tedy překvapit, jak velkou roli nakonec plížení v Cyberpunku bude hrát. Pokud se, stejně jako my, nemůžete dočkat, hru předobjednávejte na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama