Fallout taktéž bez cross-platform s PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout taktéž bez cross-platform s PS4

Fallout taktéž bez cross-platform s PS4

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

3. 7. 2018 08:05 1
Reklama

Cross-platform hraní je v poslední době jedním z nejdiskutovanějších témat. Možnost změřit síly s hráči na jiné konzoli však rozhodně není zavedeným standardem, jisté firmy se tomuto trendu dokonce brání. V Sony kamarádíčkování s hráči na jiné platformě otevření nejsou, což předvedli u oblíbeného Fortnite. Ani u dalších her se hranice PlayStation 4 pravděpodobně neotevřou.

Téma znovu otevírá Bethesda. Chystaný Fallout 76 bude kompletně online, nabízí se tedy otázka, zda budou hráči sdílet radioaktivní prostředí s hráči dalších platforem. Již nyní víme, že si spolu zahrají majitelé verze pro Xbox One a PC. PlayStation 4 však opět stojí bokem.

Todd Howard se pro německý Gamestar vyjádřil, že by cross-platform u nového Falloutu uvítali, ale nyní tuto možnost zkrátka nemají. „Sony není tak ochotná, jak bychom si představovali, uvidíme, jak se situace vyvine do budoucna,” prohlásil Howard.

V Sony se k aktuální situaci příliš nevyjadřují. Spokojit se zatím musíme s opatrným prohlášením, že se momentálně snaží najít vhodné řešení. Uvidíme, jak se k situaci postaví, zda třeba v budoucnu změní postoj a zboří virtuální hranice. Fallout 76 si můžete předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama