Kochejte se prvními screenshoty z F1 2018
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kochejte se prvními screenshoty z F1 2018

Kochejte se prvními screenshoty z F1 2018

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

3. 7. 2018 14:20
Reklama

Máme za sebou jednu z nejnapínavějších velkých cen F1 tohoto roku. Na Red Bull Ringu jsme si tuto neděli konečně po dlouhé době kousali nehty napětím, není tedy ideálnější čas na to, aby se Codemasters pochlubili prvními oficiálními screenshoty z jediné hry s plnou licencí Formule 1.

Na nich mj. nechybí ani nepřítel všech předních křídel, zatáčka 10 právě z VC Rakouska. F1 2018 pak bude obsahovat zbrusu nový kariérní mód, uvidíme i klasické vozy, kterých by tentokrát mělo být více než v minulých dílech. Pokud máte strach z halo (bezpečnostní konstrukce, která omezuje pohled z kokpitu), od vývojářů již víme, že půjde ve hře na přání omezit – obtěžující střední sloupek by v takovém případě zmizel ze zorného úhlu pilota.

Více informací o samotné hře bychom se měli dozvědět v následujících týdnech. F1 2018 vychází již 24. srpna, pokud tedy chcete Strollovi a Sirotkinovi ukázat, že i v žalostném autě Williamsu se dá bojovat o bodované příčky, hru si můžete předobjednat na Xzone. Součástí předobjednávky jsou i exkluzivní legendární vozy – suverénní Brawn BGP-001 z roku 2009 a Williams FW25 z roku 2003.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama