S dalším CoD se možná vrátí kampaň
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka S dalším CoD se možná vrátí kampaň

S dalším CoD se možná vrátí kampaň

Martin Nahodil

Martin Nahodil

3. 7. 2018 10:09 1
Reklama

Jak už jistě dobře víte, v Call of Duty Black Ops 4 nebude příběhová kampaň. Vývojáři z Treyarchu místo toho nabízí propracovanější zombie mód a také battle royale, který se tady jmenuje Blackout. Najde se ale spousta hráčů, kteří z absence singleplayeru moc nadšení nejsou. Pro takové z vás by mohlo být dobrou zprávou, že v příštím roce by se Call of Duty mělo vrátit ve své klasické podobě.

Napovídají tomu nabídky pracováních pozic, které na LinkedIn umístilo studio Infinity Ward. Jedna z nich se jmenuje přímo příběhový skriptér, kterého potřebují k jejich nadcházejícímu FPS. Dále pak by do svých řad rádi přijali lidi, kteří mají zkušenosti jak s multiplayerem tak se singleplayerem.

Treyarch už v minulosti potvrdil, že Black Ops 4 nebude mít vliv na Call of Duty od ostatních studií. Infinity Ward tedy stále volí tradičnější cestu. Ještě před E3 jeden z dabérů, který se podílel na Call of Duty Ghosts, naznačil, že by příští díl mohl být pokračováním Modern Warfare.

Na plnohodnotné představení dalšího dílu Call of Duty si budeme muset počkat do příštího roku. Letos nás tedy čeká čistě multiplayerový díl Black Ops 4, který vychází 12. října. Předobjednat si ho můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama