CoD: WW2 spouští Liberty Strike event
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CoD: WW2 spouští Liberty Strike event

CoD: WW2 spouští Liberty Strike event

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

4. 7. 2018 05:00 1
Reklama

Zapomeňte ale na placená DLC, Season passy a podobné kontroverzní záležitosti. Tentokrát se podíváme na event, neboli dočasnou možnost zahrát si zbrusu nový obsah a pustit tak do akčního titulu. Čeká nás závan čerstvého vzduchu. 

Načasování události samozřejmě není žádná náhoda a má spojitost s oslavami Dne nezávislosti. Pod názvem eventu Liberty Strike už na naše ruce čekají nové zbraně, jmenovitě odstřelovačka De Lisle, útočná puška AVS-36, Push Knife i SMG Zk-383. To ale není vše. Do boje se nově zapojí také Cavalry, neboli jednotka ozbrojená pouhou pistolí a neprůstřelným štítem. Jde o jedinečné vybavení pro potlačení nepřátelské linie či obsazování lokalit. Jednotku si může zdarma vyzkoušet úplně každý.

Jako bonus na nás čeká nový herní mód s názvem Wanderlust Mosh Pit. V něm každý hráč obdrží náhodou zbraň i attachments. Pro dosažení úspěchu je tedy třeba být skutečně všestranně založeným střelcem. Mód je dostupný až do 24. července.

Call of Duty: WW2 se o hráče zjevně stará i po vydání. Jde již o pátý event od vydání hry, tedy od listopadu minulého roku. A tak zatímco řada hráčů (právem) remcá nad placenými DLC, vývojáři mírní emoce alespoň nějakým tím obsahem zdarma. Pokud se toho o Call of Duty: WWII chcete dozvědět více, přečtěte si naši recenzi, případně si hru můžete zakoupit na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama