Two Point Hospital ukazuje nemoci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Two Point Hospital ukazuje nemoci

Two Point Hospital ukazuje nemoci

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

4. 7. 2018 10:35
Reklama

Chystané Two Point Hospital je jakýmsi duchovním nástupcem kultovního Theme Hospital, vtipného simulátoru správy nemocnice. Podílejí se na něm také někteří někdejší členové studia Bullfrog, pod jehož křídly Theme Hospital v devadesátých letech vznikl, a jeho vývoj je tak s nadějemi sledován nejen pamětníky a milovníky odlehčené a chvílemi až bláznivé simulace jinak poměrně vážného tématu.

V níže přiloženém více než pětiminutovém videu si můžete hru prohlédnout v akci, jedná se o video komentované přímo dvěma členy vývojářského týmu Two Point Studios, komunitní manažerkou Lauran Carter a manažerem značky Craigem Laycockem. Vedle letmého náčrtu odlehčené hratelnosti máme díky videu příležitost si prohlédnout, jak bude vypadat stavba jednotlivých víceúčelových místností v nemocnici, a to včetně umisťování jednotlivých kousků nábytku a vybavení. Některé předměty budou ryze kosmetického charakteru a jiné, jako třeba ve videu zmiňovaný kávovar, by měly mít významný vliv na náladu a výkonnost personálu.

Video také představuje dvě nové nemoci, se kterými se během své kariéry šéfa nemocnice budeme potýkat. Jednou z nich je závažný případ zamoření duchy, což se nepřekvapivě negativně projevuje na nemocničních chodbách plných vystrašených a chaoticky pobíhajících zaměstnanců i pacientů. O duchy zesnulých pacientů se může postarat speciálně vyškolený údržbář, bude však na hráči, aby si kvalifikované lovce duchů nejdříve zajistil. Druhou ukazovanou nemoc budou léčit psychiatři, jedná se totiž o představu, že je pacient rockovou hvězdou. Symptomem této nemoci je skutečnost, že pacient vypadá až podezřele podobně jako Freddie Mercury.

Two Point Hospital míří na PC a dočkat bychom se měli koncem letošního roku. Do té doby hru můžete sledovat třeba na oficiálních stránkách nebo prostřednictvím stránky na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama