Představa Geraltova dabéra o Zaklínači 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představa Geraltova dabéra o Zaklínači 4

Představa Geraltova dabéra o Zaklínači 4

Martin Nahodil

Martin Nahodil

5. 7. 2018 14:38 13
Reklama

Zatímco jsou všichni natěšení na Cyberpunk 2077, třetí Zaklínač si stále drží post mezi těmi nejlepšími RPG všech dob. O případném dalším díle vývojáři zatím moc neřekli, ale Geraltův dabér Doug Cockle se podělil o svoji představu, jak by Zaklínač 4 mohl vypadat.

Už od počátku byl Geraltův příběh zamýšlen jako trilogie, která byla zakončena před třemi lety v Divokém honu. To ale neznamená, že bychom se do tohoto populárního fantasy světa neměli už ve formě videohry podívat. Je tady spousta příběhů a postav, které by stály za zpracování do samostatného titulu. Podle Cockleho by ale přednost přede všemi měla dostat Ciri.

"Jestli se ptáte na Zaklínače 4, nemám tušení, jestli se na něm pracuje, i když je to podle mě docela pravděpodobné. Tohle je můj osobní názor. CD Projekt ví, co dělá a já jejich plány neznám. Kdybych ale byl na místě CD Projektu Red, udělal bych Zaklínače 4 se zaměřením na Ciri. V Zaklínači 3 naznačovala, že navštívila spoustu světů včetně toho ze Cyberpunku 2077. Myslím si, že hra, ve které bychom s ní objevovali všechny ty světy by byla jako Zaklínač 4 docela cool," řekl Cockle.

CD Projekt RED ještě před vydáním Divokého honu prohlašoval, že do světa Zaklínače se s velkou pravděpodobností ještě někdy vrátí. Minimálně pár let si na to ale budeme muset počkat. Teď totiž veškerá pozornost směřuje k Cyberpunku. Pojďme ale trochu popustit uzdu fantazii. Jak by vypadal další díl Zaklínače podle vašich představ?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama