Vyjdou Borderlands 3 už příští rok?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyjdou Borderlands 3 už příští rok?

Vyjdou Borderlands 3 už příští rok?

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

5. 7. 2018 11:30 2
Reklama

To, že Gearbox momentálně pracuje na třetích Borderlands, je takové veřejné tajemství. Čekání na hru však trvá už nějaký ten pátek – od posledního Pre-Sequelu již uplynuly skoro čtyři roky, ze třetího dílu jsme však kromě krátkého tech-dema zatím neviděli vůbec nic.

Herní veřejnost tak nějak očekávala, že se Borderlands 3 s velkou pompou objeví na některé z E3 konferencí, leč očekávání bohužel nebyly naplněny. Jistý plamínek naděje však v rozhovoru pro Games Industry zažehl Strauss Zelnick, CEO Take-Two. Ten prohlásil, že hitem tohoto roku bude pro vydavatelství Red Dead Redemption 2, což ostatně není žádným překvapením. Také ale prozradil, že příští rok se od 2K můžeme těšit na další pecku podobné velikosti.

A právě tahle věta způsobila momentální dohady fanoušků nad tím, zdali se jedná o Borderlands 3, o kterém momentálně víme snad jen to, že poběží na Unreal Engine 4, a objeví se v něm Tiny Tina a plamenomet Elona Muska.

Právě značka Gearboxu se jeví jako nejpravděpodobnější kandidát, spekuluje se ale i o tom, že by se mohl vrátit Bioshock. A co na to říkáte vy, jakou značku byste od 2K chtěli příští rok vidět?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama