Dead Island 2 je stále ve vývoji
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dead Island 2 je stále ve vývoji

Dead Island 2 je stále ve vývoji

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

6. 7. 2018 05:50 4
Reklama

Druhý Dead Island byl oznámen už v roce 2014 na E3, a to poměrně unikátním videem s narcistickým běžcem v zářivě bílé vestičce, prohánějícím se po Los Angeles. Čtyři roky uběhly jako voda a za tu dobu o hře víme… Co o ní vlastně víme?

Když byla hra oznámena, stál za ní tým Yager, tvůrce výborné střílečky Spec Ops: The Line. O rok později však publisher Deep Silver oznámil, že Yager již na titulu nepracuje, v roce 2016 pak vývojářské otěže přebral britský Sumo Digital. Ohledně samotné hry jsme se však od té doby nedozvěděli vůbec nic, což fanouškům nedalo a při příležitosti vydání mobilního spin-offu Survivors se jali vývojářů ptát na Twitteru, jak to vlastně se zombie sérií vypadá. A dostali jasnou a stručnou odpověď.

„Momentálně se děje to, že Dead Island 2 je ve vývoji a neukážeme z něj více do té doby, než budeme připravení. Chápeme, že čekání je bolestivé, ale Dead Island 2 je stále ve vývoji.“

Spekuluje se tedy o tom, že hru potkal úplný restart a Sumo Digital začínali s čistým listem papíru. Datum vydání, na které se fanoušci na Twitteru také ptali, pochopitelně zatím není známo - nezbývá tedy nic jiného než vývojářům držet palce. Jaký je váš názor, čekáte ještě na druhý Dead Island, nebo věříte, že už se z něj nemůže vyklubat nic dobrého?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama