Fear the Wolves již brzy v Early Accessu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fear the Wolves již brzy v Early Accessu

Fear the Wolves již brzy v Early Accessu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

6. 7. 2018 07:19
Reklama

Pokud jste se nedostali do uzavřené bety Fear the Wolves, ale hru byste si chtěli za každou cenu vyzkoušet, již brzy budete mít šanci. Battle royale akce z Černobylu přivítá všechny milovníky žánru již tento měsíc, na Steamu bude totiž spuštěn Early Access.

Fear the Wolves mají na svědomí Vostok Games, studio tvořené vývojáři kultovní hry S.T.A.L.K.E.R. Je tedy zřejmé, čím se titul bude od ostatních battle royale her lišit. Autoři chtějí krom konfliktu mezi samotnými hráči doručit také PvE elementy. Hráči si budou muset poradit s nehostinným prostředím, nebezpečná radiace nebo anomálie umí zabíjet minimálně stejně dobře, jako živí protivníci.

A pak tu máme vlky. S jejich pomocí se autorům povedlo vytvořit cool název, objeví se ale také ve hře samotné. Po mapě by se měli pohybovat ve smečkách, pro hráče tak budou představovat nepředvídatelné nebezpečí. Pokud k tomu přidáme temnou atmosféru Černobylu, máme zaděláno na unikátní zážitek.

Early Access poslouží autorům jako zpětná vazba k jejich práci. Základní hratelnost už je v dobré formě, dále je ale potřeba zapracovat na herních režimech, zbraních a dalších předmětech, je také nutné upravit mechanismy jako vyklánění zpoza rohů či plížení. Kdy se tedy můžete zapojit? Early Access bude na Steamu zpřístupněn 18. července.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama