For Honor vyřazuje staré herní předměty
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka For Honor vyřazuje staré herní předměty

For Honor vyřazuje staré herní předměty

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

6. 7. 2018 15:30 5
Reklama

Hry poskytují lidem různé formy radosti. Radost z objevování nových světů, radost z překonávání překážek, radost z potkávání dalších lidí. Početná skupina hráčů má zase velkou radost z toho, že si může svou herní postavu hezky obléknout. Fashion je zkrátka zcela zásadní věc, také u nás v redakci se najde pár jedinců, pro něž je herní móda na prvním místě.

Vývojáři jsou si tohoto trendu samozřejmě vědomi a hráčům často dávají k dispozici desítky předmětů, s nimiž si mohou vzhled postavy vylepšit. Někdy jich je ale zkrátka příliš. Své by o tom mohli říct autoři doplňků pro For Honor. Eric Pope pracuje v Ubisoftu jako komunitní manažer, konkrétně má na starost právě fanoušky For Honor. Na Redditu oznámil, že ze hry zmizí celkem 146 herních předmětů. Důvod je jednoduchý. For Honor jich nyní obsahuje příliš velké množství a v menu je kvůli tomu velmi obtížné se orientovat.

Ubisoft se rozhodl předměty odstranit především kvůli novým hráčům, pro něž může být orientace v menu nepřehledná, neintuitivní. Zároveň je potřeba vytvořit místo pro zbrusu nové doplňky. Do hry nedávno přibylo rozšíření Marching Fire. Nové DLC by mělo oživit hru a naplnit servery, nové předměty pravděpodobně budou vycházet právě z něj.

To ale neznamená, že vyřazené doplňky zmizí nadobro. Až uzraje čas, zase se do hry vrátí. Pokud se chystáte doplnit šatní skříně vašich válečníků, máte nyní možnost zakoupit předměty připravené k vyřazení s padesáti procentní slevou. Dejte si ale pozor na módní policii. Hru si můžete zakoupit na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama