Návrat postavy a nové screenshoty ze SC VI
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Návrat postavy a nové screenshoty ze SC VI

Návrat postavy a nové screenshoty ze SC VI

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

6. 7. 2018 06:31
Reklama

Vydavatelská společnost Bandai Namco oznamuje další návrat postavy do chystaného SoulCalibur VI. Větrná princezna Talim a její čepele jsou zpět a vypadá lépe než kdy jindy. Už to bude nějakou dobu, co jsme se s Talim naposledy setkali, jelikož v posledním díle se podobně jako několik dalších známých postav neobjevila.

Aby nebylo novinek málo, najdete pod trailerem i galerii nově vydaných screenshotů z příběhové části hry. Kampaň, která se bude jmenovat Soul Chronicle, ukazuje střípky z 2D i 3D custscén, ilustrací, dialogových scén i samotných soubojů. Pro větší přehled je k dispozici i grafické znázornění příběhů jednotlivých postav, zasazených do časové přímky. Příběh hry bude zasazen do 16. století a navštívíme v něm známé lokace z předchozích dílů série.

Na závěr se můžeme ještě podívat na obsah sběratelské edice, která bude hru doprovázet. Ta bude kromě samotné hry obsahovat season pass, digitální soundtrack a především 35 cm vysokou figurku Sophitie. SoulCalibur VI vychází 16. října a k předobjednání je včetně sběratelské edice na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama