The Division 2 si užijí i solitéři
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Division 2 si užijí i solitéři

The Division 2 si užijí i solitéři

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

6. 7. 2018 11:32 2
Reklama

Zatímco v jedničce zachraňovali agenti Divize obyvatele New Yorku, v pokračování nasadí krk pro občany Washingtonu, D. C. Vánoční atmosféru mezi mrakodrapy střídá sluncem zalitý Kapitol a mnoho dalších vládních budov hlavního města. První záběry ze hry i přes změnu prostředí budí lehce okoukaný dojem, jednička je z pokračování hodně cítit.

Jednou z výrazných změn je navýšení kapacity raidů, jichž se ve dvojce mohou zúčastnit skupiny po osmi hráčích. Mohlo by se zdát, že důraz na kooperaci zde bude ještě výraznější, než v původním dílu. Ani vlci samotáři by však neměli přijít zkrátka. Vývojáři v rozhovoru pro server GamingBolt tento styl hraní označili jako plnohodnotný přístup ke hře.

Pomocný kreativní ředitel Ubisoftu Chadi El-Zibaoui v rozhovoru potvrdil, že hra bude kompletně hratelná sólo. Do osmičlenných raidů budou hráči samozřejmě seskupováni s dalšími lidmi. „Máme ale velmi robustní kampaň, výrazný příběh a mnoho hádanek. Takže pokud jste sólo hráč, budete toho mít v rámci kampaně hodně k prozkoumávání,” řekl v rozhovoru. Dále doplnil, že se od prvního dne budou snažit dodat do hry obsah, který ocení nejen hardcore fanoušci, ale také solitéři.

Bude zajímavé sledovat, jak se vývojáři s touto výzvou popasují. Styl hraní je u každého člověka jiný, mnozí si online zážitek v klidu vychutnají jako singleplayerové dobrodružství, přičemž ostatní hráče vnímají pouze jako kulisu. V Ubisoftu sice tento způsob hraní reflektují, otázkou však zůstává, do jaké míry. Lze pochopit, že na prvním místě jsou právě raidy a PvP souboje v Dark Zone. Pokud však bude hra otevřená i hráčům, kteří o tyto aktivity zájem nemají, a skutečně se pro ně povede připravit dostatek jiného obsahu, jenom dobře.

The Division 2 vychází 15. března na Xbox One, PlayStation 4 a PC. Hru si můžete předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama