UPDATE: Fortnite oživil nový stavitelský mód
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka UPDATE: Fortnite oživil nový stavitelský mód

UPDATE: Fortnite oživil nový stavitelský mód

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

8. 7. 2018 09:02
Reklama

Zřejmě největším rozdílem mezi Fortnite a PlayerUnknown's Battlegrounds, dvěma hlavními konkurenty na poli battle royale, je možnost stavění. Společnost Epic Games se toho rozhodla využít a vytvořila mód PlayGround (v překladu hřiště), kde je stavění hlavní činností.

UPDATE

Společnost Epic Games oznámila, že dočasný mód Playground se vrátí a stane se trvalým módem. Potvrdil to příspěvek na oficiálním Twitchi titulu. Stavět tak budeme moci kdykoliv se nám zamane.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Jedna jediná hodina. Přesně tolik času máme na postavení svého kreativního výtvoru. Nezáleží na tom, zda vytvoříme rampy pro ježdění s nákupním košíkem, dům, hrad či nadlidskou repliku některé věci. Zde žádné zákazy a limity neplatí. Na svém vlastním ostrově postavte co chcete a to i s pomocí přátel.

Stavbu si můžeme zpestřit nějakým tím zabíjením, protože friendly fire je zapnutý. Všichni se zároveň brzy respawnou, takže o své pomocníky naštěstí trvale nepřijdeme. Na stavění se samozřejmě můžeme také úplně vykašlat a věnovat se pouhému tréninku střelby či prozkoumávaní dané mapy.

Jde o mód dostupný v rámci battle royale. I zde vyskočíme z létajícího autobusu, přistaneme na libovolném místě a jakmile dopadneme na zem, začne se odpočítávat 60 minut. Dle informací přímo ze hry jde pouze o dočasný mód. Datum ukončení však stále neznáme. V rámci zveřejnění módu vyšel i speciální trailer, na který se lze podívat níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama