Hearthstone čeká šílená vědecká expanze
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hearthstone čeká šílená vědecká expanze

Hearthstone čeká šílená vědecká expanze

Martin Nahodil

Martin Nahodil

11. 7. 2018 13:42 2
Reklama

O novém rozšíření pro karetní hru ze světa Warcraftu jsme se měli dozvědět až zítra, ale někomu v Blizzardu nejspíš ujela ruka a do světa se tak dostalo oznamující video. To sice na chvíli zmizelo, ale po internetu už kolovala spousta obrázků, takže to Blizzard raději rozjel naplno. Nová expanze se tedy jmenuje The Boomsday Project.

Pokud se orientujete ve světě Warcraftu, tak jistě víte, co je Netherstorm. Toto místo se stalo inspirací pro novou expanzi. Konkrétně se podíváme do laboratoří doktora Booma, což znamená, že do hry přibydou noví mechové a elementálové. Je to tedy tak trochu návrat k první expanzi Goblins vs Gnomes, ve které mechové hráli prim. To ale rozhodně není všechno.

S novou expanzí přichází i nové mechaniky. Někteří mechové budou mít atribut "Magnetism". To znamená, že pokud máte na stole jiného mecha, tak se s ním díky magnetismu spojí a získá jeho útok, zdraví i ability. Na druhou stranu tyto mechy s magnetismem můžete zahrát i jako klasické miniony.

Celkově do hry přibyde 135 nových karet. Vůbec poprvé se objeví i legendární spelly. Každá třída dostane jeden. Prozatím byl odhalen jen spell pro Rogue. Pomocí něj si můžete líznout všechny karty z vašeho balíčku najednou. Dalšími unikátními spelly jsou projekty. Tyto silné schopnosti za menší množství many mají efekt jak na vás, tak na vašeho protivníka. Biology Project, který je určen pro druida, dá každému hráči dva krystaly many navíc.

V minulé expanzi se do hry dostaly mechaniky Rush a Echo. V tomhle ohledu bude Boomsday Project různorodější. Krom výše zmíněných karet se totiž do hry dostanou i takzvaní Omega minioni. Ti v základu vypadají docela standardně, ale pokud je zahrajete ve chvíli, kdy máte 10 krystalů many, budou se dít velké věci. Jako příklad jsme dostali 2/6 miniona za 4 many, který při splnění této podmínky dostane +10 do útoku. Dokonce ve videu můžete zahlédnout i novou hero kartu pro válečníka.

Je skvělé, že Blizzard do Hearthstonu přichází stále s něčím novým a neopakuje jen to samé dokola. 135 nových karet ale není to jediné, co nás v nové expanzi čeká. Přijde i zbrusu nová adventura, která bude zdarma pro všechny hráče. O ní toho zatím moc nevíme, ale prý by měla být udělaná trochu jiným způsobem, než Monster Hunt nebo Dungeon Run.

Pokud se nemůžete dočkat 7. srpna, kdy expanze vychází, můžete si již nyní pořídit bundle. Tentokrát máte na výběr hned ze dvou variant. V Mega bundlu, který stojí 80 euro, najdete 80 balíčků karet z nové expanze, zlatou legendárku a unikátní cardback. K tomu vám ještě do sbírky přibyde nový skin na Warlocka. V menším bundlu za 50 euro pak najdete o 30 balíčků méně a budete se muset obejít i bez skinu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama