Howard: „Tak ten Skyrim nekupujte!“
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Howard: „Tak ten Skyrim nekupujte!“

Howard: „Tak ten Skyrim nekupujte!“

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

11. 7. 2018 12:55 24
Reklama

Bethesda se díky vydávání Skyrimu na všechny myslitelné herní, a dokonce už i neherní platformy, stává v poslední době častým terčem kritiky. Todd Howard, ředitel, výkonný producent a herní designér v jedné osobě, však má pro neustálé portování tohoto veleúspěšného RPG ze série The Elder Scrolls pochopitelný důvod.

„I teď, sedm let po vydání, je množství lidí, kteří Skyrim hrají, ohromné. Jedná se o miliony hráčů měsíčně, proto ostatně hru stále vydáváme na další platformy. Jestli tedy chcete naše vydávání Skyrimu zastavit, přestaňte jej kupovat.“

Bethesdě se tedy nemůžeme divit – ostatně nač se dále nevěnovat produktu, který má stále velký komerční potenciál a úspěch? Skyrim se tak v poslední době podíval na Switch a do virtuální reality, spoustu reakcí vyvolala také verze Very Special Edition, kterou jsme všichni považovali za vtip. Ukázalo se však, že verze hry na chytrá zařízení Amazon Alexa opravdu existuje, což také znamená, že si „Fus Ro Dah!“ můžete zakřičet i na chytrých toaletách při… No, však vy víte při čem.

Pokud se vám nějakým zázračným způsobem Skyrim doteď vyhýbal, pořídit si jej můžete na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama