Špionážní Phantom Doctrine vyjde za měsíc
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Špionážní Phantom Doctrine vyjde za měsíc

Špionážní Phantom Doctrine vyjde za měsíc

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

11. 7. 2018 07:53 1
Reklama

Chystané Phantom Doctrine kombinuje tahově taktickou strategickou hratelnost oblíbené série XCOM se špionážními filmy, to vše navíc zasazuje do lákavého a ve hrách po hříchu přehlíženého příběhového pozadí studené války. Jak to všechno bude klapat dohromady se navíc dozvíme již poměrně brzy – hra totiž vychází již 14. srpna.

Na Phantom Doctrine pracují vývojáři z CreativeForge Games, pro které není žánr taktických tahovek úplnou novinkou. Je však pravdou, že jejich předchozí kousek Hard West, zasazený na Divoký západ a inspirovaný hrami XCOM a Jagged Alliance, byl z důvodu nevyvážené obtížnosti a občas frustrující hratelnosti přijat spíše vlažně.

Ve Phantom Doctrine se ujmeme role velitele tajné organizace jménem The Cabal, mající za cíl předcházet globálním spiknutím. Fakticky to znamená příslib více než 40 hodinové hratelnosti, kdy vás hra oproti zvyklostem nebude nutit hlučně likvidovat všechny nepřátele na mapě. Budete-li chtít, můžete misemi proklouznout také potichu a nenápadně, jak se na správné špiony sluší a patří.

Zahrát si budete moci za agenty z obou stran barikády, tedy jak CIA, tak KGB. Mimo to by měla hra umožnit i volnou ruku při tvorbě vlastních členů týmu. Své taktické schopnosti budete moci navíc ověřit i v multiplayeru, kdy se proti sobě ve variantě jeden na jednoho hráče postaví dvě skupinky špionů.

Hru pořídíte 14. srpna na PlayStation 4, Xbox One a PC za oznámenou cenu 39,99 dolarů. Níže můžete omrknout trailer oznamující datum vydání a v galerii pak na několik herních obrázků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama