Jedenáct minut s Fury z třetího Darksiders
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jedenáct minut s Fury z třetího Darksiders

Jedenáct minut s Fury z třetího Darksiders

David Plecháček

David Plecháček

12. 7. 2018 10:56 3
Reklama

Máme pocit, že na Darksiders 3 ještě teprve přijde ta správná doba, ale po datu vydání, oznámení sběratelských edic a HW nároků informační kolečko završíme videem magazínu IGN. To má v rámci svého programu IGN First možnost čas od času ukázat něco nového z chystaných her, a právě teď přišla řada na nebezpečnou Fury.

Jedenáct minut z druhého pokračování samozřejmě nereprezentuje finální produkt, ale základ zůstane stejný. Známá hack-n-slash third person akce pokročila oproti předchozím dílům kupředu a ve videu se můžete podívat na to, co všechno je jinak a jak po nějakém čase nový díl bude vypadat.

Největším lákadlem je samozřejmě jediná žena mezi jezdci apokalypsy, Fury. I Válka a Smrt měli něco do sebe, Fury, tedy Zuřivost, ale disponuje efektním i efektivním bičem, s nímž se dokáže ohánět kolem dokola a přinášet zkázu všemu, čeho se dotkne. Asi nemusíme zdlouhavě omílat to, co sami uvidíte, tak se usaďte a sledujte novinku bývalých zaměstnanců THQ a studia Vigil.

Je naší povinností připomenout, že hra vychází 27. listopadu na PC, Xboxu One a PlayStationu 4. Darksiders 3 si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama