Survival Rend míří do early accessu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Survival Rend míří do early accessu

Survival Rend míří do early accessu

Martin Nahodil

Martin Nahodil

12. 7. 2018 12:07
Reklama

Trend multiplayerových survival akcí tady byl před pár lety a v dnešní době ho do jisté míry nahradil battle royale. Vývojáři ze studia Frostkeep Studios se mu ale i přes jeho nižší popularitu chtějí věnovat v jejich nové hře Rend. Je to fantasy survival pro 60 hráčů, kteří se následně rozdělí do tří frakcí. Každá z nich pak musí nasbírat co nejvíce duší do božských kamenů. Pokud vám sběr dušiček přijde nudný, můžete se vydat na výzvědnou akci k ostatním frakcím a při té příležitosti jim třeba pár kamenů zničit. V rámci frakcí se také mohou formovat menší klany.

Ve hře najdete celou řadu RPG prvků. Několik stromů dovedností doplňuje systém craftingu. Jedním z dalších důvodů, proč by vás Rend měl zajímat, je to, že na něm pracuje hned několik bývalých vývojářů MMORPG World of Warcraft.

CEO Jeremy Wood v rozhovoru pro PC Gamer řekl: "Vstup do early accessu značí stěžejní moment pro Frostkeep Studios. Vyvíjeli jsme Rend bok po boku s našimi hráči od doby, co jsme hru představili a jsme velmi vděční za veškerou odezvu. Hodně nám pomohli k tomu, aby Rend dospěl do formy, jak vypadá dnes."

Early access Rendu startuje 31. července a do té doby budou vývojáři stále ladit co nejvíce věcí. Do předběžného přístupu se ale dostane trochu jiná verze než ta, která je momentálně dostupná v alfě. V oficiální zprávě je uvedeno, že do early accessu chtěli zamířit až ve chvíli, kdy by hra fungovala, i kdyby do ní už nikdy nic nepřidali. Zkrátka aby se dala považovat za plnohodnotnou hru a hráči nelitovali utracených peněz. "Myslíme si, že se Rend konečně dostal do tohoto bodu."

Rend se bude prodávat za 30 dolarů a vývojáři se prý ještě nerozhodli, jestli se bude s jeho dokončením cena nějak měnit. Vydání kompletní hry by pak nemělo trvat více než rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama