Otevřená PC beta Call of Duty bude v srpnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Otevřená PC beta Call of Duty bude v srpnu

Otevřená PC beta Call of Duty bude v srpnu

David Plecháček

David Plecháček

16. 7. 2018 09:41
Reklama

Kvalita síťové infrastruktury bude pro letošní Call of Duty naprosto klíčová. Možná to zní zvláštně, říkat to zrovna u série, která na multiplayeru staví, ale tentokrát je to jiné. Nic, mimo multiplayer, Black Ops IIII nenabídne. Navíc představí poprvé battle royale, režim, v němž hypoteticky může být více hráčů, jak v jiných, v tomto ohledu spíše komornějších režimech, a se kterým si chce Activision udobřit nahněvané fanoušky.

I když to tak nevypadá, pro Activision, respektive přímo pro Treyarch jde o nebezpečný krok do neznáma. Nám to tak připadat nemusí, ale obě strany jsou si toho vědomé. Proto v srpnu proběhne otevřená betaverze, a to exkluzivně na PC. Tato platforma má ještě jeden důvod, o němž se moc nehovoří. Black Ops IIII využije battle.net, a i to je o další důvod k testu navíc.

„PC Beta naváže na dialogy mezi námi a našimi hráči. Každičký kousek zpětné vazby nám pomůže přijít s tím nejvybalacovanějším, nejzábavnějším a nejvybroušenějším Call of Duty, které jste kdy na PC hráli,“ říká na adresu betatestu, který proběhne od 11. do 13. srpna, šéf studia Treyarch, Mark Gordon. „K našim nesmělým cílům nám pomůže partnerství s vývojářskou firmou Beenox a infrastruktura a nástroje přímo od Blizzardu,“ dodal.

Součástí testování sice battle royale nebude, ale vyjma týmového Deathmatche, režimů Domination, Hardpoint a Search & Destroy bude k dispozici i novinka Control, která se bude soustředit na plnění dílčích úkolů. No a na battle royale, zde pojmenovaný Blackout, dojde o měsíc později. O této betě ale nemáme žádné podrobnosti.

Nové Call of Duty si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama