GTFO si s vámi pohraje s neviditelnými Stíny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GTFO si s vámi pohraje s neviditelnými Stíny

GTFO si s vámi pohraje s neviditelnými Stíny

David Plecháček

David Plecháček

17. 7. 2018 12:17 2
Reklama

Když bývalí zaměstnanci, kteří pracovali na Payday, skládali nový tým, nevěděli jsme, že nám budou servírovat kooperativní akci, která se atmosférou bude blížit filmovým Vetřelcům. Přesně tak se totiž GTFO prezentuje, sci-fi s hutnou, téměř hororovou atmosférou.

Možná si pamatujete, že jsme se jedné z ukázek dočkali i na prestižním The Game Awards Geoffa Keighleyho. Tehdy, ale nejen tehdy, jsme měli dojem, že na to, že hru vyvíjí relativně malá hrstka lidí, vypadá GTFO skvěle. I z letošní E3 jsme slýchali, jak je atmosféra temná a tíživá a nutí hráče přemýšlet, jestli za rohem nečíhá nebezpečí.

Tomu samozřejmě dopomáhají nepřátelé. Jeden z nich je obzvlášť vypečený. Simon Viklund, jeden z autorů, v prohlášení k novému videu doslova říká: „S novými nepřáteli Shadow může vážně smrt čekat kdekoliv, může být přímo před vámi a vy ji neuvidíte… Je to jeden ze způsobů, jak si GTFO s hráči pohrává.“ No, nejsou to slova jen do větru. Video, o kterém je řeč, si můžete prohlédnout. A skutečně své cíle sotva uvidíte.

Jsou dva způsoby, jak je odhalit. Uvidíte je na pohybovém senzoru, ale reálně budou cíle vaším očím skryté. Nebo je odhalí světlo, respektive jejich siluety budou patrné blízko světelným zdrojům, a také kužel světla z vaší zavěšené baterky pod hlavní. Snad nebude na reakci příliš pozdě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama