We Happy Few v novém traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka We Happy Few v novém traileru

We Happy Few v novém traileru

Martin Nahodil

Martin Nahodil

17. 7. 2018 10:39
Reklama

Studio Compulsion Games nedávno přešlo pod křídla Microsoftu. Jejich práce na hře We Happy Few však stále pokračují a vývoj by snad už na začátku příštího měsíce měl dospět do zdárného konce. V novém traileru se nám představili tři hratelné postavy a k tomu jsme dostali i pár příběhových detailů navíc.

První z postav je Arthur Hastings, o kterém jsme slyšeli už v minulosti. Jeho hlavní předností je mechanická zručnost. Místo toho, aby se s problémy přímo potýkal, si najde cestu kolem. Vyniká v hackování nejrůznějšího vybavení a výrobě improvizovaných zbraní. Sally Boyle sice v tomto směru tak vynalézavá není, ale zase vyniká v jiných oblastech. Její doménou je plížení kolem nepřátel a používání lstí.

Celé to zakončuje Ollie, což je pravý opak Sally. Raději si to s nepřítelem rozdá na férovku než aby se někde schovával. Vypadá to, že jeho hlavní předností je výroba výbušnin. Tím se sice dokáže vypořádat s nepřátelskou převahou, ale zároveň na sebe upoutá pozornost, což ve zdejším světě není úplně nejlepší.

We Happy Few se od vstupu do předběžného přístupu několikrát změnilo. Původně byla hra stavěná jen kolem Arthura exkluzivně pro PC a Xbox. Plány se dost změnili hlavně díky ohlasu od hráčů, kteří si early access pořídili. Díky tomu je hra více o příběhu a přežívání než o craftingu. Navíc se podívá i na PlayStation 4. V průběhu vývoje přibyly také tři stromy schopností a soubojové sekvence obsahují více mechanik, které We Happy Few mnohem více přibližují k Bioshocku.

Libí se vám změny nebo byste byli radši, kdyby vývojáři zůstali u původního konceptu? Nám se rozhodně více zamlouvá současná verze. Do hraní se budeme moci pustit už 10. srpna. Pokud byste chtěli krabičku s konzolovou verzí hry, není nic jednoduššího než zamířit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama