Nový přídavek do Sea of Thieves v půli léta
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový přídavek do Sea of Thieves v půli léta

Nový přídavek do Sea of Thieves v půli léta

David Plecháček

David Plecháček

18. 7. 2018 11:24 1
Reklama

Sea of Thieves vyšlo už v březnu. Už v úvodu bylo jasné, že největším problémem bude absence obsahu. První obsahové rozšíření přišlo po dvou měsících, a i když The Hungering Deep vlilo hře do žil novou krev, čerstvost z ní opět velice rychle vyprchala. Rare se musí snažit dál, po dalších dvou měsících tak uvidíme další dílčí výsledky.

Nové bezplatné rozšíření nese název Cursed Sails a vyjde 31. července. Dle autorů změní Cursed Sails podobu Sea of Thieves navždy. Stěžeň na obzoru už totiž nemusí znamenat další hráče, může to totiž znamenat větší problémy – kostlivce. Ti se vrátili ze záhrobí, aby po zdejších vodách šířili strach a terorizovali ostatní. Jejich chuť bojovat je nezměrná, a hráčům tak nezbyde nic jiného, než se jim postavit.

Lodě kostlivců jsou ale jako pevnosti, a tak je potřeba součinnost celé posádky. Právě kvůli tomu rozšíří seznam lodí nový přírůstek. Brigantine je novou lodí pro trojčlennou posádku. Je ale možné, že ani tak nebudete na souboje stačit. Právě proto do hry přibude možnost vytvářet aliance, která by měla hráče motivovat utvářet větší výpravy za dobrodružstvím, které bude nebezpečnější, ale přinese větší odměny.

Pokud jste si libovali v loru hry, Cursed Sails přináší i novinky právě pro vás. Ve hře jsou tak ukryty náznaky děsivých událostí a je jen na vás, jestli je objevíte, či nikoliv. Novinkou je i časově omezená kampaň spočívající především v soubojích, která by vám mohla dopřát nějaké zlaťáky navíc. Všechno ostatní ale ve hře zůstane i po jejím konci.

Připomínáme, že je hra součástí služby Xbox Game Pass a jako taková vás stojí jen měsíční poplatek, koupit si ji ale můžete i klasicky. V takovém případě můžete využít nabídky Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama