Two Point Hospital vyjde na konci srpna
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Two Point Hospital vyjde na konci srpna

Two Point Hospital vyjde na konci srpna

David Plecháček

David Plecháček

19. 7. 2018 10:00
Reklama

Je zvláštní, že žánry, které jsou dlouhé roky opuštěné, se většinou snaží vzkřísit hned dvě konkurenční společnosti najednou. Takže jsme tu měli před dvěma lety Planet Coaster a RollerCoaster Tycoon World, nedávno AO Tennis a Tennis World Tour, a pokud vzpomínáte na Theme Hospital, můžete se těšit na český Project Hospital a pak také zahraniční Two Point Hospital.

Oba dva projekty jsou stále teprve před námi, a zdá se, že blíže k vydání má zahraniční tým Two Point Studios. Respektive hodně by nás překvapilo, kdyby tuzemský tým oznámil vydání před koncem prázdnin. Two Point Hospital totiž otevře své brány 30. srpna, a to věru příliš času na reakci lidí stojícími za Project Hospital není. Při příležitosti oznámení data vydání se vývojáři vytasili i s novým trailerem, který opět sleduje příběh nejnemocnějšího člověka na světě - Trevora.

Trevor chytil novou nemoc. Kubistickou nemoc. Stejně jako tento umělecký směr konce 19. století, i Trevor je složený z těch nejjednodušších geometrických tvarů. Trevor zkrychelnatěl, jak bychom asi laicky řekli. I to dokládá, že se Two Point Hospital nebere příliš vážně a že si své nemoci podobným způsobem vymýšlí. Jak už nás vývojáři ale dříve ujišťovali, to neznamená, že by hře chyběl strategický prvek. V tomto ohledu je Two Point Hospital klasickým nemocničním tycoonem, který známe od Bullfrogu.

Takže naším úkolem bude v okresu Two Point County vytvořit fungující organizaci, ve které si poradíme s přívalem nemocných. Doufejme, že se vše povede a že 30. srpna dostaneme právoplatného nástupce hry, která před lety měla miliony fanoušků. A ještě více si přejeme, aby se dařilo i Projectu Hospital od Oxymoron Games, jenž by taktéž měl vyjít ještě letos. Obě hry vyjdou na PC a obě budeme samozřejmě bedlivě sledovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama