Vyzkoušejte demo Shadow of War
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzkoušejte demo Shadow of War

Vyzkoušejte demo Shadow of War

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

20. 7. 2018 11:53 3
Reklama

V tomto týdnu jsme již o Middle-Earth: Shadow of War psali. Hra prošla radikální změnou, zbavila se mikrotransakcí, vlastně celého marketu. Skřeti uvězněni v lootboxech byli z beden konečně vysvobozeni, virtuální otrokáři utřeli nos. Také závěrečná pasáž hry byla značně upravena, grind byl do jisté míry odstraněn a nahrazen příběhovými prvky. Změn je poměrně dost. Nyní se zdá, že hráči mají k dispozici tu nejlepší možnou verzi hry. Zda je tomu skutečně tak, se nyní mohou všichni zájemci přesvědčit díky volně dostupné demoverzi.

Ta je k dispozici na PC (Steam), ale také na Xbox One a PlayStation 4. K dispozici bude možnost vyzkoušet soubojový systém, naverbovat skřety do vlastní malé armády a následný útok na pevnost v samotném srdci Mordoru. Pokud se v demu podaří porazit overlorda a nahradit ho skřetem z vlastních řad, je možné pokračovat zakoupením plné verze. Pozice z demoverze se v takovém případě automaticky přenese, takže hráči mohou plynule navázat.

Demoverze má přes 36 GB ve verzi pro Xbox One a přes 22 GB na PlayStation 4. Největší porce dat je připravena pro hráče na PC – necelých 50 GB.

Nazrál čas na doplnění restů. Cena hry navíc výrazně spadla, takže na hráče čeká hodně muziky za málo peněz. Hru si můžete objednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama