Farming Simulator 19 vyjde v listopadu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Farming Simulator 19 vyjde v listopadu

Farming Simulator 19 vyjde v listopadu

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

21. 7. 2018 13:10
Reklama

Na většině míst v republice už je sice dávno po žních, pokud vám však chybí pohled na traktory, kombajny a další zemědělskou techniku, máte k dispozici nepřeberné množství více či méně kvalitních simulátorů. A zrovna dnes se o slovo přihlásil velikán žánru, Farming Simulator 19.

Vývojáři z Giants Software se na twitterovém účtu pochlubili, že hra vyjde 20. listopadu, a to na PlayStation 4, Xbox One a samozřejmě i na počítačích. Po roční přestávce, kdy ročník 18 vyšel jen na telefonech a handheldech, se tedy vrací populární hlavní série. Dle slov vývojářů by se mělo jednat o nejpropracovanější a nejkompletnější farmářský simulátor všech dob, což jim pravděpodobně můžeme věřit.

Součástí nového dílu by měly být úplně nové značky strojů, které přispějí k dosud největšímu „strojovému parku“ v sérii, nové farmářské aktivity, plodiny, zvířata (včetně koní) a originální mechaniky, které tvůrci hodlají časem upřesnit.

Spolu s oznámením se na komunitních fórech objevily i minimální hardwarové požadavky, které sice na dnešní dobu nejsou nikterak přemrštěné, přesto však znamenají docela velký skok oproti ročníku 2017, který si vystačil s dvoujádrem, 2 GB RAM, 1 GB VRAM nebo více než třikrát menším prostorem na HDD. Vyšší požadavky by tedy měly nahrávat tomu, že bychom ve hře mohli vidět vícero změn, případně i nový či velmi upravený engine.

Pokud se na Farming Simulator 19 těšíte, není nic jednoduššího než si jej při těšení na podzimní vydání předobjednat na Xzone.

 

Hardwarové požadavky Farming Simulator 19

  • OS: 64bit Windows 7, Windows 8, Windows 10
  • CPU: 2.5 GHz Intel nebo ekvivalentní AMD čtyřjádrový procesor
  • GPU: Nvidia GeForce GTX 560, AMD Radeon HD 7770 a lepší (min. 2 GB VRAM, podpora DirectX 11)
  • RAM: 4 GB
  • Volné místo na HDD: 20 GB
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama