Nové Halo možná bez Xbox Play Anywhere
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové Halo možná bez Xbox Play Anywhere

Nové Halo možná bez Xbox Play Anywhere

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

23. 7. 2018 13:35
Reklama

Je to již několik let, kdy Microsoft s pompou oznámil program Xbox Play Anywhere. Ten mj. znamenal, že pokud jste si třeba novou Forzu koupili na Xboxu, se stejnou kopií hry jste mohli hrát i na PC – a podobně to samozřejmě funguje i v obráceném pořadí. Nové Halo se však podle všeho k této hezké tradici nepřidá.

Alespoň tomu naznačuje oficiální listing hry na stránkách Microsoftu. Ten sice uvádí, že hra vychází na Xbox One i počítače, kromě podpory 4K, HDR a vylepšeného chodu na Xboxu One X se však nezmiňuje o žádných dalších důležitých vlastnostech, mezi které podpora zmíněného programu samozřejmě patří.

Je jednoduché namítnout, že hra je daleko od dokončení, a právě proto se Microsoft propagaci Play Anywhere zatím nevěnuje. Ve stejný den oznámené Gears 5 však na svých stránkách podporu hrdě hlásí – je tedy otázkou, zdali se v případě Halo jedná jen o dočasnou absenci, chybu při zalistování, nebo hra podporu Xbox Play Anywhere vůbec nedostane.

Microsoft již byl zahraničními novináři požádán o vyjádření, jakmile se tedy nějakého dočkáme, budeme vás informovat o dalším vývoji situace. Pokud se na hru těšíte, můžete si Halo Infinite předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama