Fallout 76 dostane betu až v říjnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout 76 dostane betu až v říjnu

Fallout 76 dostane betu až v říjnu

David Plecháček

David Plecháček

24. 7. 2018 09:11
Reklama

Víme, co Fallout 76 je, už dávno. Pořád si ale nejsme jistí tím, zda se z nového konceptu může stát úspěšná a zábavná hra, která by obstála i bez svého názvu. Nejen kvůli tomu, dost možná primárně ne kvůli tomu, se chystá beta. Lidé z Bethesda Game Studios ale samozřejmě vědí, že je beta možností, jak si hru vyzkoušet, a proto na ní veřejnost čeká.

Nový update na fóru hry přichází s novými informacemi. Informacemi, které nás překvapují a které nás trochu zklamaly. Vyplývá z nich, že ačkoliv se beta Falloutu 76 jevila jako že je za rohem, ve skutečnosti na ni dojde až v říjnu. Navíc bude ze začátku poměrně limitovaná a až později do ní bude Bethesda propouštět další zvědavce, kteří mají o nový online zážitek zájem.

Vybraní jedinci musí mít předobjednanou hru, případně bude Bethesda spolupracovat s vybranými prodejci her, kteří budou mít kódy téže k dispozici. To je ale spíše cesta pro zahraniční hráče. Stále by mělo platit, že jako první se hra představí na Xboxu One, tak, jak na E3 řekl Todd Howard. O tom, zda se na konci otevře betaverze úplně všem, není ve zprávě bohužel ani zmínka.

My u toho ale samozřejmě budeme, a pokud nebudete vybráni, dáme vám vědět, zda za to Fallout 76 stojí anebo nikoliv. Vy si mezitím můžete hru předobjednat, například v eshopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama