Guacamelee 2 dostává datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Guacamelee 2 dostává datum vydání

Guacamelee 2 dostává datum vydání

Martin Nahodil

Martin Nahodil

25. 7. 2018 09:57
Reklama

Čekali jsme na to celých 5 let, ale přeci jen jsme se dočkali. Velmi oblíbená Metroidvania Guacamelee se konečně dočká pokračování a to už 21. srpna. Kromě toho jsme dostali ještě krátký trailer, ze kterého je naprosto jasné, že se ani tady bez rychlých reflexů rozhodně neobejdeme.

Guacamelee 2 je přímým pokračováním prvního dílu. Stejně jako jeho předchůdce si budete moci druhý díl zahrát až ve čtyřech lidech v lokálním co-opu. Během hraní narazíte na spoustu nových schopností, které vám pomohou jak v boji, tak s rychlým pohybem během hektických sekvencí. Vývojáři slibují, že potkáme jak staré přátele, tak padouchy z prvního dílu.

Dalo by se říct, že v Guacamelee 2 najdete jen více téhož, ale to není vůbec na škodu. Juan se bude muset vypořádat s dvojnásobkem druhů nepřátel a k tomu můžeme rovnou připočítat i celou řadu bossů. Samozřejmě nebudou chybět ani speciální schopnosti, které může použít jen ve své slepičí formě.

Zatím se Guacamelee 2 podívá jen na PC a PS4, ale pokud vývojáři budou postupovat po vzoru předchozího dílu, tak si ho budeme v budoucnu moci zahrát i na ostatních platformách. První Guacamelee si totiž můžete zahrát na PC, PS3, PS4, PS Vita, Wii U, Xboxu 360 a Xboxu One. Výběr je to slušný, ale my bychom do toho přidali klidně i Nintendo Switch. Třeba nás v budoucnu DrinkBox Studios potěší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama