Thriller The Occupation vyjde v říjnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Thriller The Occupation vyjde v říjnu

Thriller The Occupation vyjde v říjnu

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

25. 7. 2018 07:26
Reklama

Detektivní thriller s politickým pozadím od nezávislého studia White Paper Games, tvůrců psychologické adventury Ether One, byl oznámen v březnu loňského roku s tím, že bychom se jej měli dočkat během několika měsíců. I u nezávislých kousků se ale vývoj občas nepředvídatelně protáhne, a do napínavého vyšetřování, které může vyústit v mnoho možných závěrů, se tak pustíme až letos na podzim, konkrétně 9. října.

V The Occupation se přesuneme do roku 1987 a vžijeme do role britského novináře, kterému spadl na bedra nesnadný úkol - odhalit pozadí teroristického útoku, při němž přišly o život více než dvě desítky lidí. Vláda se na základě těchto událostí chystá schválit zákony se silným dopadem na svobody občanů, a záleží tak především na vaší pečlivosti, všímavosti a detektivních schopnostech, jak se to celé nakonec vyvrbí.

Nejzajímavější na hře je ovšem skutečnost, že se bude odehrávat v reálném čase během jediného říjnového večera, přesněji jeho čtyř hodin. A čas vás tak bude neustále tlačit. Ať už tedy budete celou dobu nečinně postávat a okounět, pokusíte se za tu dobu rychle vyslechnout všechny svědky, nebo se necháte načapat přímo při činu během šmejdění v cizích dokumentech, za přesně čtyři hodiny události nějakým způsobem vyvrcholí. A na vašich činech a rozhodnutích záleží, jakým způsobem. Hra tak sice bude jen čtyři hodiny dlouhá, zároveň by však měl být přístup založený na mnoha volbách a rozhodnutích zárukou slušné znovuhratelnosti.

Hra je vyvíjena na Unreal Engine pro platformy PlayStation 4, Xbox One a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama