Zkuste si Hammonda a Overwatch zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zkuste si Hammonda a Overwatch zdarma

Zkuste si Hammonda a Overwatch zdarma

David Plecháček

David Plecháček

25. 7. 2018 11:01
Reklama

Overwatch je i po dvou letech na vrcholu popularity, a stále se najde určitě velké množství hráčů, kteří jej ani nevyzkoušeli. S příchodem nového hrdiny Hammonda je ideální čas, aby dal Blizzard šanci i lidem, kteří za hru nezaplatili. Od zítřka tak bude do 30. července Overwatch na PC zdarma.

Všem bude bez výjimky dána možnost vyzkoušet si všechny hrdiny, včetně inteligentního křečka, kterému se díky jeho mechanickému "obleku" říká Wrecking Ball, ale také všech 18 lokací map a všechny režimy, počínaje rychlou hrou, konče hernou Arcade s atypickými možnostmi hry. Jak Blizzard upozorňuje, zatímco většina možností zůstane aktivní, některé, například achievementy, k dispozici nebudou.

Jak už to tak v případě podobných nabídek bývá, progres, kterého za čtyři dny dosáhnete, vám v případě pozdějšího zakoupení hry zůstane. Volný víkend začíná jako vždy už před sobotou, konkrétně zítra v osm hodin večer, končí o 30. ve stejný čas. Abyste si hru stáhli, je pořeba stáhnout Battle.net a vytvořit si bezplatný účet Blizzardu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama