Irony Curtain bude satirická adventura
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Irony Curtain bude satirická adventura

Irony Curtain bude satirická adventura

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

26. 7. 2018 07:46 3
Reklama

Vývojářské studio Artifex Mundi se doposud pohybovalo převážně na scéně poměrně specifického podžánru adventur zvaného Hidden Object. Jejich hry, mimo přímočaře jednoduché hratelnosti, spojovala především půvabná kreslená prezentace. Nově oznámená Irony Curtain má být ovšem tradiční klikací adventurou se vším všudy, které ke všemu, díky politicky zaměřené a nadstandardně nekorektní satiře, nebude nic svaté.

Celé jméno hry zní Irony Curtain: From Matryoshka with Love a odehrávat se bude ve fiktivní totalitní komunistické zemi Matryoshka. Jak nám níže přiložené video zdejšího Ministerstva propagandy jasně dává najevo, je Matryoshka zemí, kde zítra znamená včera a nic zde není nemožné. A vy, v roli režimem pozvaného západního novináře a vůbec prvního zahraničního návštěvníka, budete mít jedinečnou příležitost být osvíceni velkodušností zdejšího neohroženého a všeho schopného Vůdce.

Irony Curtain nabídne vedle ručně kresleného a notně stylizovaného vzhledu, tradiční adventurní hratelnosti, kreativních hádanek a zajímavých miniher, také porci všudypřítomného humoru. Tvůrci se přitom nebojí dělat si šprťouchlata ani z jinak veskrze vážných témat, jako je korupce, politické procesy, plnění pětiletek, obchodování s nedostatkovým zbožím na černém trhu a obrovská červená tlačítka.

Oponu adventury Irony Curtain odhrnou hráči vlastnící PC, PlayStation 4, Xbox One nebo Switch někdy v průběhu roku 2019.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama