Sopky, hory i moře v rámci AC Odyssey
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sopky, hory i moře v rámci AC Odyssey

Sopky, hory i moře v rámci AC Odyssey

Marek Selinger

Marek Selinger

26. 7. 2018 09:02 22
Reklama

O nadcházejícím Assassínovi bylo napsáno již mnohé, a ať už se vám zasazení do antického Řecka líbí nebo ne, spoustu fanoušků potěšil návrat do hlubší historie již v minulém díle Origins. V Odyssey se vrátíme ještě více do minulosti, konkrétně do doby, kdy v oblasti zuřila peloponéská válka. Na její co nejvíce vydařené zpracování se Ubisoft hodně zaměřuje, podle něj se bude jednat o ten vůbec nejhezčí díl v sérii.

Právě na téma grafiky se v uplynulých dnech vyjádřil režisér hry Scott Phillips, který již dříve označil titul za „přenádherný“. Podle něj bude hra těžit z pestré škály barev, které jim zasazení do antického Řecka nabízí. S tím ruku v ruce jde i nabídka jednotlivých geografických oblastí. Ve hře tak narazíme na osm rozdílných biomů, od sopek, přes sněhem pokryté vrcholky hor, až k živoucímu podmořskému světu, který už vývojáři prezentovali během E3. Tomu všemu muselo předcházet časově náročné bádání přímo v Řecku. „Když jsme se rozhodli o zasazení další Assassin’s Creed hry právě do této jihoevropské země, samozřejmě jsme ji museli pořádně prozkoumat. Ptali jsme se, co je tu zajímavého, pamětihodného. Postupem času jsme zjistili, že Řecko je krásná země s celou řadou úžasných míst“ dodává Phillips.

Podle zveřejněných videí vypadá grafika určitě fajn, ale těžko říct, jestli bude stačit na nejbližší konkurenci v open world hrách, kterou pro letošní podzimní bude nejspíše Red Dead Redemption 2. Tak či tak, Assassin’s Creed Odyssey vychází 5. října pro PS4, Xbox One i PC, vy si ho můžete předobjednat na Xzone.cz. A taktéž se neostýchejte nám dát vědět, jak se vám grafika nového dílu z této dlouholeté série líbí, a co případně říkáte na zasazení do antického Řecka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama