Battle royale bude při launchi BF V chybět
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battle royale bude při launchi BF V chybět

Battle royale bude při launchi BF V chybět

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 7. 2018 15:21 2
Reklama

Další díl válečné akce Battlefield vychází v říjnu. Vývojáři z DICE získali od hráčů zpětnou vazbu v rámci uzavřené alfy, načež bylo poupraveno hned několik herních prvků. Třeba systém oživování hráčů, zpětný ráz zbraní, jízdní model a ozvučení. Nyní se vývojáři snaží hru připravit na betatest, do něhož se budou moci zapojit všichni zájemci. Datum vydání je naplánváno na 19. října. V den vydání však budou chybět zásadní věci.

Třeba Grand Operations, inovovaný multiplayerový mód, o němž vývojáři tolik mluví. V upravených operacích se jeden zápas rozvrhne hned do několika dní. Následující dny by měly být ovlivněny děním ve dnech předchozích. Ostatně právě tento mód byl k dispozici během uzavřené alfy. Proč nebude přítomen v den vydání hry, vývojáři neřekli. Nevíme ani, kdy přesně se ve hře objeví. EA se omezují pouze na vágní termín „brzy po vydání”.

Spolu s Grand Operations bude v den vydání chybět také slibovaný battle royale mód. O něm zatím vývojáři neposkytli téměř žádné informace, vše drží pod pokličkou. EA se o něm pouze v krátkosti zmínili během rozhovorů s investory. Finanční ředitel Blake Jorgensen v této souvislosti reagoval na otázku, zda plánují do budoucna nastavit battle royale mód v novém Battlefieldu na model free-to-play. „Zajímáme se o možnost experimentovat s battle royale ve standalone hře, která by mohla spadat do stříleček, nebo jiných žánrů, ale nemyslím si, že takto v současnosti vidíme Battlefield,” prohlásil Jorgensen.

Není tedy jasné, kdy konkrétně se oba zmíněné módy ve hře objeví a co vlastně vývojáře k tomuto kroku vede. Co si o celé situaci myslíte vy? Battlefield V vychází 19. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru si můžete předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama