Origin Access Premier startuje příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Origin Access Premier startuje příští týden

Origin Access Premier startuje příští týden

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

27. 7. 2018 13:16
Reklama

Jak jistě víte, Electronic Arts na E3 oznámili nový balík her, fungující na bázi předplatného. Dostal jméno Origin Access Premier, a od zbytku podobných služeb jej odlišuje hlavně fakt, že v něm získáte úplně všechny nové hry EA, a to dokonce předem.

A právě dnes se EA konečně podělili o další informace. Služba bude spuštěna už 30. července, tedy tohle pondělí. Jak již bylo řečeno, Premier obsahuje plný a ničím nelimitovaný přístup ke všem novým titulům EA na počítačích, přičemž jejich hraní bude umožněno celých pět dní před oficiálním vydáním. Kromě tohoto privilegia členství zaručuje i desetiprocentní slevu v Origin Store a přístup do The Vault, který dnes obsahuje více než 120 her. Celá tahle sranda vás vyjde na 15 EUR měsíčně, resp. 100 EUR ročně, což je vzhledem k samostatné ceně zahrnutého obsahu opravdu nízká částka.

Stávající Origin Access pak dostane podtitul Basic, čímž se EA pravděpodobně pokusí dostat více zákazníků k nové, prémiovější službě. V jeho skladbě se však nic nemění, stávajícím předplatitelům tedy zůstává přístup k Vaultu i sleva do obchodu. Otázkou však je, kolik her se v následujících měsících či letech do Vaultu dostane – pokud totiž EA bude podporovat hlavně dražší službu, může se velice jednoduše stát, že Basic uživatele začne zanedbávat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama