Před betou Fallout 76 proběhne menší test
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Před betou Fallout 76 proběhne menší test

Před betou Fallout 76 proběhne menší test

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 7. 2018 12:35 1
Reklama

Začátkem týdne jsme se dozvěděli, že beta Fallout 76 odstartuje až v říjnu. Informace rozhodně nepotěšila, všeobecně se počítalo s tím, že si hru vyzkoušíme dřív. Pár šťastlivců by nicméně mohlo do hry zavítat o něco dřív. Před betou totiž pravděpodobně proběhne ještě jedno malé testování.

Viceprezident Bethesda Softworks Pete Hines na Twitteru potvrdil, že bude potřeba provést zkoušku před oficiálním betatestem. Také naznačil, kdy přibližně by se mohla uskutečnit. Menší test odstartuje „pět dní až tři týdny” před oficiální betou. Oznámením samozřejmě vzbudil zájem u fanoušků, kteří se ihned začali zajímat, kdo a jakým způsobem bude do testu vybrán. Hines odpověděl, že účastníci budou vybráni náhodně z hráčů přihlášených do oficiální bety, není potřeba vyplňovat žádné formuláře, hráči budou kontaktováni.

Vypadá to, že se vývojáři chtějí na ostrý start pořádně připravit. Přeci jen jde o unikátní počin, víceúrovňové testování je tedy opodstatněné. Todd Howard se v minulosti v rozhovoru pro The Guardian zmínil, že Fallout 76 je zcela nový experiment. Ve studiu panují jisté obavy z toho, jak to celé dopadne. Howard však jedním dechem dodává, že je strach nemůže zastavit ve zkoušení nových věcí.

Uvidíme, zda zpětná vazba z betatestu pomůže vývojářům najít chyby a dostatečně hru vyladit, aby byli hráči spokojení. Hra vychází 14. listopadu na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Předobjednat si jí můžete na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama