Lara v krátkém traileru překonává divočinu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lara v krátkém traileru překonává divočinu

Lara v krátkém traileru překonává divočinu

David Plecháček

David Plecháček

30. 7. 2018 10:25 2
Reklama

Drake v sukni, jak se Laře v posledních letech taktéž někdy přezdívá, si svou poslední cestu užije letos v září. Ale stejně jako neméně slavný lovec pokladů i vykradačka hrobek zažívá na svých cestách spoustu dobrodružství a především nebezpečných situacích. Na ně se soustředí nové krátké video z produkce Square Enix.

Abychom byli přesní, video se soustředí především na situaci, v nichž přímo nefigurují nepřátelé, kteří chtějí Laru Croft zabít všemi možnými způsoby. V ukázce hraje hlavní roli prostředí, strmé propasti, které by znamenaly okamžitou smrt, ale také schopnosti mladé Croftové se z těch situací vždy dostat bez ztráty kytičky.

Ať už Lara visí div ne hlavou dolů na skále a snaží se pomocí cepínu dostat se na bezpečnější místo, slaňuje se do jedné ze starobylých mayských kobek, balancuje na otáčejícím se mechanismu nebo využívá lián a větví k tomu, aby postupovala k cíli co nejrychleji, můžete vzít jed na to, že buď přežije, nebo skončí v takovém stavu, kdy ji nikdo nepozná.

Video se soustředí na šťastné konce a my věříme, že až Tomb Raidera v srpnu rozehrajete, budete na tom stejně. A když ne, tak si to holt zopakujete ještě jednou. A ještě jednou. A znovu... I to k Laře patří. Shadow of the Tomb Raider vychází 14. září na Xboxu One, PlayStationu 4 a PC. Předobjednat si hru můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama