Nové video z hororu The Sinking City
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové video z hororu The Sinking City

Nové video z hororu The Sinking City

David Plecháček

David Plecháček

31. 7. 2018 11:38 2
Reklama

Pokud vám chybí herní Sherlock Holmes, asi víte, že kyjevští vývojáři na dalším díle nepracují. A to i přes to, že Crimes & Punishments a The Devil's Daughter byly povedené díly. Jejich nová hra bude mnohem temnější, i proto, že je notně inspirována H.P. Lovecraftem. Jak ale vlastně The Sinking City vypadá?

O novince toho stále příliš nevíme. Známe sice obecné informace, žánr nebo fakt, že se jedná největší projekt vývojářů vůbec, ale ucelenější a především konkrétnější představa nám chybí. Z fiktivního městečka Oakmont jsme zatím neviděli prakticky nic, natožpak z ukázky, jak si vývojáři představují jeho využití coby nástroj nejzásadnějšího mechanismu hry – volného vyšetřování.

Vyšetřování je totiž důvodem, proč je hra open-world. Není to sandbox, není to ani pozadí hry, na němž se bude hlavní hrdina, soukromé očko, pohybovat. Bude klíčové k vyprávění nelineárního příběhu, alespoň tak Frogwares o svém chystaném projektu hovoří. Na druhou stranu nám nová ukázka ukazuje, že dvacátá léta nebyla pro Oakmont místem pohody a blahobytu, ale spíše místem, kam by se měli podívat jen nejotrlejší.

Takže asi tak. Naším úkolem bude zkoumat, hledat důkazy, podivnosti, řešit záhady. A přijít (zřejmě) na kloub něčemu většímu, co zdejší městečko v Massachusetts ukrývá. Město je totiž od 17. století prakticyk odříznuté od pevniny a místní si udržují starodávné, indiánské praktiky až rituály. Mnoho chodeb města se navíc ukrývá pod samotným povrchem, což je ideální podhoubí pro další nekalosti a tajemná setkání. Takových zažije Charles W. Reed hned několik. Například i v traileru, na nějž se můžete podívat níže.

The Sinking City vychází 21. března na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama