Za tři dny začíná PS4 beta Black Ops 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Za tři dny začíná PS4 beta Black Ops 4

Za tři dny začíná PS4 beta Black Ops 4

David Plecháček

David Plecháček

31. 7. 2018 10:08 2
Reklama

Partnerství Activisionu a Sony vyústilo v to, že si jako první vyzkouší betu Call of Duty: Black Ops 4 majitelé PlayStationu 4. Na ně přijde řada vlastně záhy, protože se brány betaverze otevřou 3. srpna. Do uzavřeného testování nás zve pochopitelně trailer, a pokud jste čekali, že se hra trochu zklidní, tak bohužel. Opět nás čeká pravé válečné peklo.

Čistě multiplayerově založené Call of Duty představí několik zásadních novinek, které samozřejmě budou mít své místo už v betě. K dispozici tak bude desítka specialistů, do jejichž role se můžete na šesti mapách vtělit. Pokud jde o mapy, vede se diskuze, zda půjde o šestici map dostupných v betě, nebo jestli to je úplný počet map i plné verze, k nimž budou další přibývat v rámci DLC. Activision tuto informaci nijak neupřesnil.

K vyzkoušení bude celá šestice herních režimů, z nichž ten nejočekávanější, Blackout, byste vyhlíželi marně. Ten totiž dostane později v září svou vlastní zkoušku, do které se budete moci přihlásit. Video na Blackout ale láká už teď, na jeho konci jsou vůbec první záběry přímo z battle royale. No a samozřejmostí současné bety jsou nové zbraně, nová výbava a další vymoženosti Black Ops 4. S kým se potkáme na bojišti?

Hru si můžete pořídit na Xzone.cz. Plná verze vychází v říjnu na Xboxu One, PlayStationu 4 a PC. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama