Horizon 4 nabídne Edinburgh. Jak vypadá?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Horizon 4 nabídne Edinburgh. Jak vypadá?

Horizon 4 nabídne Edinburgh. Jak vypadá?

David Plecháček

David Plecháček

1. 8. 2018 11:31 4
Reklama

Vývojáři z Playground Games záběry z chystané Forzy příliš nešetří. Pravidelně ukazují, jak vypadá hra ve všech ročních obdobích. O jarním gameplay bychom za normálních okolností zřejmě nepsali, ale Forza si to tentokrát zamířila do největšího města ve hře. Není to Londýn, megalopolí bude Edinburgh.

Hlavní město severní části Velké Británie, Skotska, do něhož je také toto historické a kulturní centrum vstupní branou, je o poznání menší, než stále se rozpínající se Londýn. Ten nemá se sedmi miliony obyvatel na Ostrovech konkurenci. Edinburgh je ve skutečnosti poloviční i než druhé největší město, Birmingham, a v celkovém žebříčku mu patří až sedmé místo. I tak jej ale zná každý a pro svou krásu a jedinečné scenerie je rozhodně pro Playground správnou volbou.

Na otázku, proč ne Londýn, Ralph Fulton odpověděl: „Londýn je skvělé město. Je ale také neuvěřitelně obrovské. A je také neuvěřitelně, jak to jen říct, jedinečné. Uprostřed města je každá budova unikátní a ikonická. Přetvořit věrohodně Londýn by nám zabralo tolik času, že by žádný nezbyl na zbytek hry.“

Obraz byste v tu chvíli měli věnovat ale Fordu Escort, který se nenápadně šplhá na jeden zdánlivě obyčejný kopec. Za jeho hranou a následným dlouhým skokem se ale objeví Edinburgh. „Ano, to je cool způsob, jak odhalit Edinburgh. Město je samozřejmě menší, ale myslíme, že stejně ikonické jako Londýn a do hry náramně zapadá,“ dodal šéf studia.

Ačkoliv má video přes hodinu, pokud vás zajímá pasáž ohledně volby města, přeskočte na padesátou minutu. A pak buď můžete poslouchat a hltat zajímavosti, nebo se jen kochat prostředím čtvrtého Horizonu. Hru si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama