Sea of Thieves zkusilo 5 milionů hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sea of Thieves zkusilo 5 milionů hráčů

Sea of Thieves zkusilo 5 milionů hráčů

Martin Nahodil

Martin Nahodil

1. 8. 2018 08:03 6
Reklama

Bezplatné DLC Cursed Sails pro pirátskou multiplayerovku Sea of Thieves je již dostupné jak pro PC, tak pro Xbox One. Spolu s tím se Microsoft pochlubil, že si jejich hru zahrálo už 5 milionů hráčů. Na jednu stranu je to pěkné číslo, ale na tu druhou to neznamená, že všech 5 milionů ji i po těch pár měsících stále hraje. Možná že toto DLC alespoň některé z nich přitáhne zpět.

Cursed Sails je zatím druhým přídavkem do hry a jak už název napovídá, budeme se v něj vypořádávat s prokletými bytostmi. Na moři nyní nebudete potkávat jen lodě dalších hráčů, ale můžete narazit i na plavidla s posádkou složenou z kostlivců. Krom toho do hry přibydou nové možnosti úpravy pro vaši postavu i loď. Větší novinkou je pak zbrusu nová loď určená pro 3 hráče.

O něco zajímavější je event, který bude probíhat 3 týdny po vydání DLC. V jeho průběhu by se měl odehrávat příběh, během kterého se dostanete k unikátnímu vybavení. Možná vám to připadá jako málo, ale oproti prvnímu DLC Hungering Deep, je toho daleko více. S ním totiž do hry přibyl více méně jen Megalodon. Další přídavky by měly přijít do hry ještě letos. Následující se jmenuje Forsaken Shores a vydání se odhaduje na září.

Ohledně počtu hráčů, kteří si hru vyzkoušeli, ještě nesmíme zapomínat, že ne každý z nich si hru musel nutně koupit. Sea of Thieves je totiž součástí předplatitelského programu Xbox Game Pass. I přes to, že už do hry přišli 2 DLC, si hráči stále stěžují, že po pár hodinách není ve hře co dělat. Myslíte, že s dalšími updaty už bude Sea of Thieves opravdu stát za to?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama