Bleskové výprodeje se vrací na Steam
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bleskové výprodeje se vrací na Steam

Bleskové výprodeje se vrací na Steam

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

3. 8. 2018 17:00 7
Reklama

Určitě nejsme jediní, kdo si všiml, že velké výprodeje na Steamu už roky nejsou tím, čím bývaly kdysi. Valve nás před rokem 2014 na pravidelné bázi rozmlsávalo opravdu enormními slevami, které ale poslední roky nedovedlo replikovat. Zmizely i populární bleskové výprodeje, ve kterých se hry daly po omezený čas sehnat ještě levněji než v rámci „běžného“ výprodeje. Minimálně tento oblíbený koncept by se však měl v dalším velkém výprodeji vrátit.

Informoval o tom Tyler McVicker, majitel kanálu Valve News Network. Nová podoba Flash sales však bude lehce odlišná od té, kterou jsme ze Steamu v minulosti znali. Vývojáři budou moci sami ovlivnit, zdali se jejich hra v Bleskovém výprodeji objeví na 6, 8, 10 nebo 12 hodin, což bude rezultovat v častou a nepříliš předvídatelnou podobu slev, které se díky tomu mohou obměňovat klidně v hodinovém intervalu.

Výprodej se tedy z dnešní podoby „Podívám se první den na slevy a pak už mě nic nepřekvapí“ nebo „Jednou denně projedu Frontu doporučení, abych získal kartičky“ přesune opět k obřadu, kterým neustálé kontrolování hlavní stránky Steamu kdysi bylo.

Z nové podoby výprodejů tak budou benefitovat obě strany – fanoušci se dostanou k mnohem zajímavějším slevám, Valve zase jejich pozornost udrží po celou dobu výprodeje.

Jaký je váš názor, těšíte se na bleskové výprodeje, nebo vás Steam Sales nechávají chladnými? Nebojte se vyjádřit v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama