Okami soundtrack vyjde na vinylu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Okami soundtrack vyjde na vinylu

Okami soundtrack vyjde na vinylu

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

5. 8. 2018 17:41 2
Reklama

Okami je jednou z těch do nebes vynášených her s vysokým průměrným hodnocením a zástupy oddaných fanoušků. Japonská akční adventura vyšla v roce 2006 pro PlayStation 2 a v podobě HD remasteru se podívala i na dvě další generace konzole od Sony, ale i další platformy. Úspěch těchto verzí dal za vznik i portu pro Nintendo Switch, který vyjde už 9. srpna. Ale to není všechno.

Už v říjnu totiž společnost Data Discs, specializující se na tvorbu vinylových sountracků z videoher, vydá na čtyřech deskách hudbu právě z Okami. Soundtrack je na oficiálních stránkách k předobjednání už dnes a to hned ve třech verzích, z nichž jedna je limitovaná. Liší se sice jen vzhledem samotných desek, ale pokud chcete mít ten nejoriginálnější vzhled, budete si muset pospíšit. Garantovaná dostupnost bude pouze do 15. srpna.

Cena boxu, ve kterém mimo dvou hodin nově remasterované hudby naleznete i další bonusy, je 65 liber bez poštovného. Dalším obsahem je 40 stránkový artbook, oboustranná litografická destička a kódy pro stažení digitální verze soundtracku v bezztrátové i ztrátové kvalitě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama