Nevzdat se, radí trailer Battle for Azeroth
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nevzdat se, radí trailer Battle for Azeroth

Nevzdat se, radí trailer Battle for Azeroth

David Plecháček

David Plecháček

6. 8. 2018 10:28 24
Reklama

Nejen série Warbringers připomíná vydání nového rozšíření World of Warcraft. Částečně animovaná minisérie se soustředí na jednotlivé postavy známého světa, cinematická novinka v podobě videa s názvem Old Soldier ale zachází ještě o kus dál, byť dělá ve své podstatě totéž.

Video od Blizzardu se tentokráte soustředí na Hordu, konkrétně na Varoka Saurfanga. Tento ošlehaný ork si prožil jak první, tak druhou i třetí válku. Všechny se na něm nějakým způsobem podepsali, a Varok přiznává, že už toho má dost. Události navazují na příběh Sylvanas, která, jak se ukázalo, může za zánik jednoho ze Stromů světa, Teldrassilu. To přineslo samozřejmě odplatu, pomstu, které nyní musí Varok a jeho lidé čelit.

Bitva o Azeroth započne už 14. srpna. Level cap hry se zvýší o deset na 120, přibudou nové kontinenty Kul Tiras a Zandalar, samozřejmě přibudou i nové dungeony, raidy a nový režim warfronts, který představí PvE multiplayer pro dvacet hráčů. Novinkou budou i tři nové spojenecké rasy jak pro Alianci, tak pro Hordu. Těšíte se?

World of Warcraft: Battle for Azeroth si můžete pořídit na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama