Letní hry opět obohatí akci Overwatch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Letní hry opět obohatí akci Overwatch

Letní hry opět obohatí akci Overwatch

David Plecháček

David Plecháček

7. 8. 2018 11:29 4
Reklama

Dobří holubi se vracejí. Stejně tak se vrací i pravidelný event Summer Games do multiplayerovky Overwatch. Jako první se ve hře objeví už potřetí. Akce sice započala jako oslava Letních olympijských her 2016, které se konaly v Riu de Janeiro, ve hře si ale udržela své místo i loni a dojde na ni i letos.

Kromě speciálně stylizovaných lootboxů dojde především na jiné speciální věci, ať už jde o režimy, nebo o skiny. Začněme třeba s nimi. Čtveřice hrdinů se dočká nových legendárních oblečků ovlivněných sportovní tematikou akce. Z Winstona se stane baseballový chytač, Reinhardt prorazí linie obránců jako hráč amerického fotbalu, a vyletněné jsou i dámy D.Va a Ana.

Blizzard zatím nepotvrdil, které aktivity letošní ročník doprovodí. Jedna je ale téměř jistá. Lucioball. Tato variace na fotbalové utkání proti sobě postaví tři a tři hráče, jejichž úkolem je prostřednictvím zbraně Lucia dopravit míč za brankovou čáru. Některé schopnosti brazilské hudební hvězdy jsou samozřejmě mírně upravené, takže můžete Lucioball vyzkoušet, i když by snad Lucio mezi vaše oblíbence nepatřil.

Dva roky po vydaní hry Overwatch stále žije a letošní čtvrtá akce je toho důkazem. Vše začíná už pozítří, 9. srpna, a bude trvat až do předposledního dne měsíce. Času tak máte dostatek, i když se možná zrovna teď oddáváte radovánkám dovolené. Overwatch si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama