Nioh může dorazit i na Xbox
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nioh může dorazit i na Xbox

Nioh může dorazit i na Xbox

Marek Selinger

Marek Selinger

7. 8. 2018 17:45 7
Reklama

Nesmlouvavá obtížnost. Toto jediné slovní spojení dokonale vystihuje akční RPG Nioh, které vyšlo již před rokem a půl tehdy exkluzivně na PS4, aby minulý podzim potrápilo i hráče na PC. Z toho jasně vychází, že zatím jediní, kdo si tuto souls-like hru nemohli užít, jsou majitelé konzole od Microsoftu. To by se nicméně v budoucnu mohlo změnit.

Naznačuje to alespoň twitterová komunikace, která proběhla mezi fanouškem a zástupci vydavatele hry, společností Koei Tecmo. V ní je jasně zmíněno, že prodejní licence na titul patří Sony, která tak může rozhodnout, na jaké platformy Nioh zamíří. Těžko ale očekávat, že by japonský gigant připustil, aby hra vyšla i na platformě svého hlavního konkurenta. Nyní tedy bude záležet, jakou délku má daná smlouva mezi Sony a Koei Tecmo. To samozřejmě ví jen obě společnosti, nicméně fanoušky musí těšit skutečnost, že po případném konci exkluzivní dohody je vydavatel připraven hru vydat i na Xbox One. Ta by tak následovala případ No Man’s Sky či Nieru Automata, které se po nějakém čase přesunuly z Playstationu 4 právě i na Xbox One.

Nioh může dorazit i na Xbox
i Zdroj: Hrej.cz

Pokud si chcete připomenout, jak se Nioh líbil Pavlovi, můžete tak pomocí jeho recenze, případně i vysílání. A pokud vás zaujme, můžete si ho objednat na Xzone.cz. Případně se můžete těšit na druhý díl, který byl ohlášen na letošní E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama