Prvních patnáct minut z nové Lary Croft
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prvních patnáct minut z nové Lary Croft

Prvních patnáct minut z nové Lary Croft

David Plecháček

David Plecháček

7. 8. 2018 10:10 7
Reklama

Po několika kratičkých ochutnávkách nám Square Enix servíruje konečně větší porci záběrů s chystané hry s Larou Croft v hlavní roli. No dobře, ne zásluhy tentokrát musíme připsat magazínu IGN a jejich programu IGN First, díky němuž máme možnost podívat se na vybrané tituly s předstihem.

Tohoto privilegia se tentokrát dočkala hra Shadow of the Tomb Raider. Závěr rebootované trilogie už nevytváří přímo studio Crystal Dynamics, nýbrž vývojáři ze studia Eidos Montréal, a my jsme zvědaví, zda do hry vložili něco z vlastního rukopisu. Zároveň vás musíme varovat. I když se jedná o prvních 15 minut ze hry, možná si je chcete nechat na později pro sebe a nenechat se okrást o jakákoliv překvapení.

Tyto první minuty ze hry ukazují opět všechno, co k Laře poslední roky patří. Šplhání, cepíny, neuvěřitelnou sílu a dávku štěstí, ale také hrobky. Těm se údajně vývojáři mnohem více věnovali a měly by se spíše podobat klasičtějším hrobkám, jaké jsme v sérii potkávali dříve. Do jedné takové Lara zavítá, ale jen na skok a ještě navíc ji bude muset opustit dříve, než se stačí rozkoukat.

Celý příběh, který odstartuje v mexickém Cozumelu, bude trvat 13-15 hodin, k tomu si však můžete přičíst vedlejší úkoly, díky nimž se čas výrazně natáhne. Shadow of the Tomb Raider vychází už 14. září, předobjednat si jej můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama