Letos se vrátí Sonic Racing. Jak vypadá?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Letos se vrátí Sonic Racing. Jak vypadá?

Letos se vrátí Sonic Racing. Jak vypadá?

David Plecháček

David Plecháček

8. 8. 2018 12:07
Reklama

I Sega chce naskočit na vlnu retra a chystá návrat klasické značky. Návrat Sonica. Pokud se teď sami sebe ptáte, jak je to možné, když se Sonic vracel (dokonce dvakrát) už loni, tak vězte, že Sega naskakuje i na vlnu populární motokárových arkád. Chystá se totiž Team Sonic Racing, a dnes se můžete podívat na gameplay záběry.

Závody se Sonicem byly populární kolem roku 2010, kdy vyšel například Sonic & Sega All-Stars Racing, nebo o dva roky později s dílem s podtitulem Transformed. Prakticky od té doby tu bylo jen Mario Kart a další podobné deriváty, slavný ježek ale odpočíval někde v pit stopech. Letos se ale Sonic Racing vrací, a i když nemá pevně stanovené datum vydání, nepochybně se blíží.

Na hře pracuje tým ze Sumo Digital, který novinku svým videem představuje. V nabídce bude jak singleplayerová část, tak i hra více hráčů, mezi režimy jmenovitě patří například Grand Prix, Exhibition, Time-Trial a Team Adventure. Hratelnost se bude lišit na volbě jednoho ze tří archetypů postav, a také na jednotlivých autíčkách, které půjde obdobně jako v jiných podobných titulech modifikovat.

Závodu se může zúčastnit až dvanáct hráčů, z toho 4 prostřednictvím splitscreenu, takže se jedná o ideální jednohubku jak pro menší, tak vhodnou i na party. Ostatně víme, jaké kvality má třeba poslední Mario Kart. Teď už si ale užijte následující video.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama