PUBG čekají měsíce plné bugfixů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PUBG čekají měsíce plné bugfixů

PUBG čekají měsíce plné bugfixů

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

8. 8. 2018 15:30 2
Reklama

Jestli existuje jedna věc, která spolu s extrémní oblíbeností u hráčů doprovází PlayerUnknown’s Battlegrounds od samého prvopočátku, bude to technická nedokonalost. Pokud se zadíváte na PUBG sekci na Redditu i jiných sociálních sítích, naleznete tuny stížností na bugy, glitche, pády a další zážitek otravující záležitosti. Tvůrci z PUBG Corp jsou však podle všeho muži činu a v nové kampani slibují brzkou opravu.

K obratu o sto osmdesát stupňů by měla přispět kampaň FIX PUBG, pojmenovaná právě podle slov, které často zaznívají od naštvaných hráčů. Vývojáři si sypou popel na hlavu a přiznávají, že právě technická stránka hry je tím, co PUBG drží v ještě větším rozletu. V rámci několika příštích měsíců tedy hodlají opravit všechny (nebo spíše velkou část) chyb a problémů, které hru tíží.

A aby byl proces dokonale transparentní, tak byl v rámci projektu FIX PUBG spuštěn i stejnojmenný web, ve kterém tvůrci detailně popisují nejen smysl celého projektu, ale i jednotlivé bugy, ke kterým poskytují fix logy. Díky přehledné strukturalizaci jednotlivých bugfixů a vylepšení tak můžete zjistit, na čem se právě pracuje a v jaké fázi opravy jsou. A nechybí ani roadmapa, zobrazující budoucí cíle studia.

A jaký je názor vás, našich fanoušků? Jde projekt FIX PUBG šlechetným a správným krokem, nebo hra v současném stavu vůbec neměla vycházet? Nebojte se vyjádřit v komentářích.

PlayerUnknown’s Battlegrounds si momentálně můžete zahrát na počítačích a Xbox One, obě verze pořídíte na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama