Gameplay z Doom Eternal na Quakeconu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gameplay z Doom Eternal na Quakeconu

Gameplay z Doom Eternal na Quakeconu

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

9. 8. 2018 07:00 3
Reklama

Pojem léto neznamená jen horko, sucho a okurkovou sezónu – v herní terminologii značí hlavně E3 a Gamescom. První je za námi, druhá jmenovaná výstava nás teprve čeká a prostor mezi nimi brzy vyplní Bethesda se svým Quakeconem.

Dnešní ročník bude nebývale bohatý – vždyť při pohledu na trio značek Doom, Fallout a Quake se chce zvolat něco ve smyslu „A jaký je tohle vlastně rok?“ Nenechte se však zmýlit, stále se nacházíme v současnosti, tedy v roce 2018. Quakecon se odehrává od 9. do 12. srpna, přičemž prostor čtyř dní si mezi sebe rozdělí hned několik her.

Čtvrtek a pátek patří zápasům v karetní The Elder Scrolls: Legends, z nichž si vítěz odnese prémii ve výši 50 tisíc dolarů. Po konci karetního turnaje nastupuje klání v Quake Champions, kde se bude hrát o ještě vyšší peněžní částky, nás však bude nejvíce zajímat páteční keynote. Ta bude patřit Quake Champions, The Elder Scrolls Online, novým informacím o Rage 2 a hlavně prvním gameplay záběrům z chystaného Doom Eternal.

Gameplay z Doom Eternal na Quakeconu
i Zdroj: Hrej.cz

Keynote i turnaje budou živě streamované na Twitch kanálu Bethesdy, pokud si službu prolinkujete s vaším TES: Legends, TESO nebo Quake Champions účtem, budou vás čekat odměny v podobě cenných in-game předmětů.

A kdo ví, třeba se znovu objeví i Andrew W. K.? Budeme se těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama